Як правильно приготувати рибу не жарячи

Як безпечно готувати рибу?

Уберегтись від зараження просто: варити рибу – Протягом 15 хвилин з моменту закипання; смажити – у розпластаному вигляді та обов'язково в маслі до 20 хв; солити – дрібну рибу протягом 14 днів, велику (більше 25 см) – протягом 40 діб з додаванням 2 кг солі на 10 кг риби.

Що треба зробити, щоб риба не прилипала до сковороди?

Лайфхаки, щоб риба не прилипала до сковороди Звичайну сковороду можна прожарити із сіллю, що знизить ризик прилипання риби.. Деякі радять перед тим, як виливати на сковорідку масло, натерти його шматочком свіжого імбиру. Якщо його немає під рукою, то не біда. Можна влити масло|мастило| на сковороду і додати|добавляти| до нього щіпку цукру.