Скільки потрібно цукру на морс?
Зміст:
Інгредієнти для «Журавлинний морс»: Журавлина – 250 г Вода – 2.5 л Цукор – 200 г
Скільки вітаміну С у склянці журавлинного морсу?
За словами експертів, ягоди журавлини містять близько 13 мг/100 г аскорбінової кислоти. морсів зі змістом журавлинного соку чи пюре 15% це близько 6-7 мг/л.
Скільки калорій у склянці морсу?
Харчова цінність та хімічний склад "Морс Ягідний".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 52 кКал | 3.1% |
Вуглеводи | 13 г | 5.9% |
Скільки вуглеводів у журавлинному морсі?
Журавлинний морс із цукром
Енергія 28 ккал | |
---|---|
Білки 0 г | Вуглеводи 7 г |
Жири 0 г | Волокна г |
Що корисніше за сік чи морс?
Морс або НЕ морс Морси, Вироблені в промислових умовах, поступаються сокам за вмістом корисних речовин – частка фруктового або ягідного пюре в цьому напої становить 15%. За технологією додавати туди штучні барвники та ароматизатори – заборонено.
Навіщо потрібно пити Журавлинний морс?
Журавлиназавдяки високому вмісту вітаміну С – відмінний профілактичний засіб, що зміцнює імунітет і підвищує захисні функції організму. Сироп, сік та морс із цієї ягоди з успіхом використовують для лікування простудних захворювань. Вони мають жарознижувальну, протизапальну і загальнозміцнюючу дію.
Скільки вітаміну С у 100 г журавлини?
Харчова цінність та хімічний склад "Журавлина".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Вітамін В5, пантотенова | 0.295 мг | 21.1% |
Вітамін В6, піридоксин | 0.08 мг | 14.3% |
Вітамін В9, фолати | 1 мкг | 1.1% |
Вітамін C, аскорбінова | 15 мг | 59.6% |