Як зробити делікатес із яєць


Як роблять ферментовані яйця?

Яйця змащують міцною заваркою, потім лужною сумішшю, укладають у ємність із соломою або лушпинням від рису, прикривають глиною і заривають у землю на пару місяців, а потім дістають, очищають і подають до столу.

Які яйця їдять у Китаї?

Яйця тунцзидань продаються із лотка; зазвичай за ціною вдвічі більшою, ніж ціна простих крутих яєць. Сеча хлопчиків – традиційний засіб китайської медицини.

Який смак у столітніх яєць?

Незважаючи на те, що зовнішній вигляд і аромат страви може здатися з незвички, що трохи відлякує, смак у столітніх яєць унікальний, ніжний та виразний. Його складно порівняти з чимось. Найсмачніше – це жовток. Яскравий білковий смак із легким відтінком ніжного м'ясного паштету.

Що означає ферментовані яйця?

Яєчний жовток ферментований є однорідний продукт без сторонніх домішок, без уламків шкаралупи та плівок. Містить термостабільний фермент, сіль. У охолодженому стані густий та плинний, непрозорий. Колір – від жовтого до оранжевого.

Страви з яєць, рецепти з фото на UkrainianFood.com: …

Ситна та смачна страва "з родзинкою", яку можна приготувати всього з 3 інгредієнтів, – апетитні, ніжні та рум'яні яєчні конвертики з шинкою та сиром. Відмінна альтернатива звичній …