Як замаринувати швидко шашлик зі свинини щоб

Що додати в шашлик, щоб м'ясо було соковитим?

Зазвичай, щоб зробити м'ясо ніжнішим, до маринаду додають кислоту – але тільки не оцет! Досвідчені кухарі рекомендують взяти лимонний, апельсиновий чи гранатовий сік, ківі, кефір, сметану. Також можна використовувати пиво чи сухе біле вино.

Як зробити маринад для шашлику зі свинини?

Нарізати цибулю півкільцями, укласти шашлик зі свинини та цибулю шарами в каструлю. Приготувати маринад: для цього змішати воду, оцет, сіль, цукор та перець. Залити цією сумішшю шашлик зі свинини та цибулю, прибрати на ніч (або на 8 годин) у холодильник.