Яка має бути консистенція у Манніка?
Зміст:
Тісто має вийти за консистенцією як густа сметана. Залишаємо тісто на столі ще на 15 хвилин «відпочити». Тим часом форму (дно та бортики) для випікання манника змащуємо вершковим маслом, присипаємо манкою.
Що означає манник?
Манник – пиріг з манної крупи.
Чим можна замінити розпушувач для манника?
Сода при нагріванні вище 60℃ виділяє вуглекислий газ, а отже, здатна замінити розпушувач у домашній випічці.
Чим змастити форму для манника?
Форму для манника змастити рештою вершковим маслом, трохи присипати манкою. Влити тісто у форму і відправити в духовку на 25-30 хвилин|мінути| при температурі 170 градусів.
Дуже швидкий і найсмачніший манник у …
Дуже швидкий, пишний і дуже смачний манник за класичним рецептом. Такий пиріг справжня паличка-виручалочка, коли потрібно дуже швидко щось спекти до чаю. Для приготування манника потрібні …