Скільки цукру у склянці морсу?

Скільки потрібно цукру на морс?

Інгредієнти для «Журавлинний морс»: Журавлина – 250 г Вода – 2.5 л Цукор – 200 г

Скільки вітаміну С у склянці журавлинного морсу?

За словами експертів, ягоди журавлини містять близько 13 мг/100 г аскорбінової кислоти. морсів зі змістом журавлинного соку чи пюре 15% це близько 6-7 мг/л.

Скільки калорій у склянці морсу?

Харчова цінність та хімічний склад "Морс Ягідний".

Нутрієнт Кількість % від норми 100 г
Калорійність 52 кКал 3.1%
Вуглеводи 13 г 5.9%

Скільки вуглеводів у журавлинному морсі?

Журавлинний морс із цукром

Енергія 28 ккал
Білки 0 г Вуглеводи 7 г
Жири 0 г Волокна г

Що корисніше за сік чи морс?

Морс або НЕ морс Морси, Вироблені в промислових умовах, поступаються сокам за вмістом корисних речовин – частка фруктового або ягідного пюре в цьому напої становить 15%. За технологією додавати туди штучні барвники та ароматизатори – заборонено.

Навіщо потрібно пити Журавлинний морс?

Журавлиназавдяки високому вмісту вітаміну С – відмінний профілактичний засіб, що зміцнює імунітет і підвищує захисні функції організму. Сироп, сік та морс із цієї ягоди з успіхом використовують для лікування простудних захворювань. Вони мають жарознижувальну, протизапальну і загальнозміцнюючу дію.

Скільки вітаміну С у 100 г журавлини?

Харчова цінність та хімічний склад "Журавлина".

Нутрієнт Кількість % від норми 100 ккал
Вітамін В5, пантотенова 0.295 мг 21.1%
Вітамін В6, піридоксин 0.08 мг 14.3%
Вітамін В9, фолати 1 мкг 1.1%
Вітамін C, аскорбінова 15 мг 59.6%