Кругла форма для випічки.


Форма з рознімним механізмом має велику популярність. А для приготування відкритих пирогів, таких як киш або тарт вона просто знахідка. Як нею користуватися знає кожна господиня: достатньо натиснути на важіль, щоб стінки розширилися і можна було вільно дістати випічку.

Куди покласти форму для запікання?

В духовці можна ставити форму як на грати, так і на лист. Але краще віддати перевагу другому варіанту – якщо поставити силіконову форму на грати, тісто може розподілитися і пропікатися нерівномірно. Готову випічку краще дати «відпочити» 5-7 хвилин після випікання.

Як готувати у формі для запікання?

Як правильно використовувати одноразові форми для запікання?

  1. Перед застосуванням виріб краще помити. …
  2. Змащувати форму не потрібно. …
  3. Щоб страви пропікалися рівномірно і не підгоряли зверху, форму краще закрити кришкою чи фольгою. …
  4. Будьте обережні – прямий контакт з вогнем може призвести до спалаху.

Чим закрити дно форми для випікання?

Дно робимо з фольги. Відрізаємо шматок фольги так, щоб його краї на кілька сантиметрів були більшими за діаметр форми (на 3-5 см). Якщо краї фольги надто короткі, можна прокласти на дно додатковий лист. Щоб тісто не витекло, щільно защипуємо фольгу по всьому краю, не допускаючи розривів і щілин.

Навіщо потрібна роз'ємна форма для випічки?

Роз'ємна форма для випічки дозволяє створювати бісквіти та коржі для тортів з ідеально рівними краями.. Її конструкція складається з денця та бортика, який щільно його стискає, створюючи єдину з ним герметичну ємність. Після приготування утримуючий затискач розкривається, борт відстібається, забирається.

Як правильно пекти в круглій формі для випікання в …

Традиційна форма для випікання кругла універсальна, вона збігається з форматом тарілок. Що являє собою кругла форма для випічки По суті кругла форма нітрохи не відрізняється від сердець, …