Коли зіпсувалося м'ясо

Сира свинина – сірувато-рожевого кольору, а яловичий фарш може бути і яскраво-червоного, і фіолетово-червоного, а також коричнево-червоного кольору. Але якщо будь-яке м'ясо має зелені або темно-коричневі відтінки – це свідчить про гниття. А значить такий шматок потрібно викинути. 24 сент. 2021 р.

Чи можна їсти м'ясо із запахом?

Якщо м'ясо будь-якого виду має гнильний чи кислий «душок», воно непридатне до вживання.. Недобросовісні продавці можуть обробляти поверхню, щоб усунути неприємний запах – якщо виникли сумніви, можна проткнути м'ясо ножем і понюхати його «зсередини».

Коли м'ясо починає псуватися?

Як зрозуміти, що зіпсувалася курка слиз – поверхня шматка покрита тонким шаром слизу, вона липка і неприємна; запах – різкий, дуже впізнаваний, причому запах зіпсованої курки неможливо замаскувати при готуванні; колір – будь-які сірі плями, потемнілі краї та інша безперечна ознака зіпсованого. м'яса. Збережена копія