З чого робити заварний крем


Чим відрізняється заварний крем від звичайного?

На відміну від крему англез, у заварному кремі є кукурудзяний крохмаль. Він захищає яєчні жовтки від згортання, тому крем можна кип'ятити. Якщо у Вас немає крохмалю, тоді замініть його пшеничним борошном. Потрібно додати в 1.5 рази більше борошна (70% борошна – крохмаль), щоб досягти тієї ж щільності крему.

Чому заварний крем так називається?

Заварний крем – кондитерський крем, приготований методом варіння з молока, вершків або води, яєць, цукру, борошна або крохмалю..

Чи можна їсти заварний крем?

Заварний крем їдять як самостійний десерт. Подають із шарлоткою, пудингом, шоколадним тортом, фруктами, домашнім хлібом, вафлями.

Як зробити заварний крем, щоб він не пригорів?

Постійно заважайте віночкомщоб крем не пригорав. Перекладіть в холодну чашу, дайте трохи охолонути і введіть все вершкове масло (25 г).

Заварний крем класичний – покроковий.