Замочити курку в звичайній воді без солі на декілька годин. Потім її слід злити та промити продукт під проточною водою. Вимочувати курку можна в мінеральній 4 години, потім промити тушку під проточною водою. Крім позбавлення гормонів та антибіотиків мінеральна вода робить м'ясо більш ніжним та соковитим.
У якому розчині замочити курку?
Зміст:
Чи потрібно замочувати курку у солоній воді?
Скільки потрібно замочувати курку?
Збережена копія
Як обробити курку перед приготуванням?
Як замочити курку: чи потрібно додавати у воду сіль
Знайомий шеф-кухар розповів мені, що курку краще замочувати у простій воді без солі. Потім потрібно злити воду, можна промити продукт проточною водою і вже тоді безпосередньо розпочати …