Як роблять ферментовані яйця?
Зміст:
Яйця змащують міцною заваркою, потім лужною сумішшю, укладають у ємність із соломою або лушпинням від рису, прикривають глиною і заривають у землю на пару місяців, а потім дістають, очищають і подають до столу.
Які яйця їдять у Китаї?
Яйця тунцзидань продаються із лотка; зазвичай за ціною вдвічі більшою, ніж ціна простих крутих яєць. Сеча хлопчиків – традиційний засіб китайської медицини.
Який смак у столітніх яєць?
Незважаючи на те, що зовнішній вигляд і аромат страви може здатися з незвички, що трохи відлякує, смак у столітніх яєць унікальний, ніжний та виразний. Його складно порівняти з чимось. Найсмачніше – це жовток. Яскравий білковий смак із легким відтінком ніжного м'ясного паштету.
Що означає ферментовані яйця?
Яєчний жовток ферментований є однорідний продукт без сторонніх домішок, без уламків шкаралупи та плівок. Містить термостабільний фермент, сіль. У охолодженому стані густий та плинний, непрозорий. Колір – від жовтого до оранжевого.
Страви з яєць, рецепти з фото на UkrainianFood.com: …
Ситна та смачна страва "з родзинкою", яку можна приготувати всього з 3 інгредієнтів, – апетитні, ніжні та рум'яні яєчні конвертики з шинкою та сиром. Відмінна альтернатива звичній …