Як приготувати соковитий шашлик зі свинини?
Приготування
- 1․ М'ясо наріжте на порційні шматочки, цибулю порубайте не дуже крупно. Якщо хочете приготувати цибулю разом із м'ясом, наріжте її кільцями.
- 2․ Складіть свинину з цибулею в миску. …
- 3․ Нанизайте м'ясо на шампури та обсмажуйте на грилі або мангалі до рум'яності з усіх боків.
Чому м'ясо в шашлику тверде?
Спеції в маринад додаються на початку, щоб шматочки ввібрали їх аромат. А сіль краще підсипати наприкінці, тоді вона не витягне сік із м'яса. Час маринування теж впливає на те, чи вийде шашлик жорстким або буде м'яким.. За 10-20 хвилин м'ясо не замаринується.