Виготовляється з розтопленого цукру, що виливається крізь сито на холодний металевий барабан, що швидко обертається, або конус. У процесі приготування утворюються тонкі нитки, які збираються в грудку. Якщо цукровий сироп підфарбовується харчовими барвниками, то солодка «цукрова вата» набуває кольору.
Що входить до складу солодкої вати?
До складу цукрової вати входить цукор – 98,5% та смако-ароматична харчова добавка – не більше 1,5%, що надає знаменитому десерту легкий відтінок, аромат та смак фруктів чи ягід!
Що потрібно для приготування солодкої вати?
Для приготування знадобляться найпростіші інгредієнти:
- 0,3 кг цукру;
- 100мл чистої води;
- 0,5 ч. л. оцту;
- За смаком можна використовувати харчовий барвник, а можна обійтися без нього.
Збережена копія