Скільки води додавати під час приготування плову?
Зміст:
Як правильно готувати плов: Якщо крупа всипається сухою, то розрахунок води – 2 до 1. Якщо сухий рис додають у казан, у якому є бульйон, води слід брати 1 до 1. Пропарений замочений рис бере менше рідини, тому співвідношення в цьому випадку – 1 до 1.
Яка частина м'яса для плову?
Почнемо з м'яса. Щоб приготувати плов із яловичини в казані на багатті, відмінно підійдуть реберця з грудної частини. Вони нудьгують довго, але дають особливий аромат і відтінок їжі. А для їжі, приготовленої в домашніх умовах, більше підходить м'якоть із лопатки або шийної частини.
Скільки м'яса йде на одну порцію плову?
На одну порцію плову потрібно 60 г рису та 40 г м'яса.
Яке м'ясо краще для свинини?
Вибір частини туші Для приготування традиційних ласощів узбеків найкраще вибирати висівок з малим вмістом сполучної тканини: зв'язок, сухожиль, хрящів.
Як приготувати м'ясо для плову.
З яловичини. 400 г безкісткової яловичини або 500-550 г м'яса на кістки; 400 г рису для плову (2 склянки ємністю 200 мл з гіркою); 2 середні моркви; 1 невелика цибулина; 1 невелика …