Щоб приготувати свинячі бруньки без запаху, потрібно знову Нагріти до кипіння 4 літри води, кинути туди нирки і знову довести до кипіння. Кип'ятимо пару хвилин, знову зливаємо воду та промиваємо субпродукти під краном.09-Jul-2018
Як вимочити нирки, щоб не було запаху?
Зміст:
Посолити нирки і залити оцтом. Перемішати (шипіння та піна – це нормально) і залишити на 1 годину. На закінчення ще раз ретельно промити нирки під проточною водою, обсушити і все можна готувати.
Як замочити нирки?
У молоці
- Нирки ріжуть, миють, видаляють неїстівні елементи.
- Складають у миску та заливають молоком. Бажано змінювати його щогодини. Термін обробки становить 3-4 години (чим довше тримати, тим смачнішою буде страва).
- Молоко зливають, нирки промивають та обсушують за допомогою серветок.
05-May-2019
У чому вимочувати яловичі бруньки?
Як вимочити яловичі нирки?
- сировину миють, обсушують;
- зрізають жир;
- ріжуть навпіл;
- роблять глибокі надрізи;
- заливають водою/молоком на 4 години, а краще на всю ніч (рідину треба кілька разів змінити);
- після вимочування знову промивають, сушать;
- видаляють сечоводи та судини.
Як правильно варити нирки?
Перед варінням яловичі нирки необхідно вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин. Потім нирки потрібно довести 2 рази до кипіння (щоразу воду слід змінити, а нирки промити). Залити нирки водою втретє і варити до готовності близько 1:00. Калорійність яловичих нирок – 86 ккал.
Як усунути запах з нирок свинячих?
Щоб приготувати свинячі нирки без запаху, потрібно знову нагріти до кипіння 4 літри води, кинути туди нирки і знову довести до кипіння. Кип'ятимо пару хвилин, знову зливаємо воду та промиваємо субпродукти під краном.
У чому вимочити свинячі бруньки?
Позбутися запаху яловичих, або свинячих бруньок допоможе замочування у воді від 4 до 12 годин у воді з додаванням оцту або соди. Нирки краще розрізати, або надрізати, воду необхідно міняти щогодини. Можна також вимочувати нирки у теплому молоці, але його також треба міняти щогодини.
Як очистити бруньки від барана?
Свіжі баранячі нирки промити в проточній воді, очистити від тонкої плівки, яка чудово знімається. Розрізати вздовж навпіл, перевернути розрізом вниз, і притримуючи білу частину з протоками, акуратно зрізати її, тримаючи ніж майже паралельно дошці. Протоки вирізаються легко.
Скільки часу відварювати бруньки?
Воду треба злити, а нирки добре промити. Таку саму процедуру повторити 3 рази. Пам'ятайте, що кожного разу нирки слід викладати в киплячу воду. На четвертий раз викласти нирки у киплячу воду і нехай варяться протягом 30-40 хвилин часу.