Як зробити настоянку шипшини сушеної

Залийте шипшина гарячою водою, але не окропом. Закрийте термос і дайте настоятися ягодам. Цілим плодам для цього знадобиться 8-10 годин, а подрібненим вистачить 2 години, але можна залишити і довше. Цілі ягоди можна заварити повторно один і навіть двічі, якщо вони досить великі та м'ясисті.30 жовт. 2022 р.

Як правильно заварювати шипшину?

Для цього подрібнені плоди заливають окропом із розрахунку 2 столові ложки на склянку води та тримають під кришкою на водяній бані 15-20 хвилин. Після шипшини необхідно дати настоятися 30-40 хвилин, потім процідити – і можна пити.

Скільки треба шипшини на 1 літр самогону?

Інгредієнти для класичного рецепту: 1 літр самогонку; 2 склянки товчених ягід; 2 склянки цукру. Збережена копія