Як смажити цибулю на сковороді?
Зміст:
Цибуля очистити та нарізати дрібним кубиком. На сковороду вилити олію, включити середній вогонь та нагрівати олію 5 хвилин. Викласти цибуля у сковорідку. Постійно помішувати, доки він не набуде золотистого кольору. Збережена копія
Навіщо солити цибулю під час смаження?
4. Для того щоб цибуля смажилася швидше, його потрібно посолити на самому початку приготування (і не забути про цю кількість солі, збираючи страву повністю).
Навіщо додавати цибулю під час смаження?
Для обсмажування найчастіше використовується цибуля або корінь цибулі-порею. При обсмажуванні виходить золотистий колір, він буде ніжним і солодкуватим на смак. Раніше ми говорили про те, як правильно смажити золотисту цибулю для різних страв.
Що додати під час смаження цибулі?
При цьому найчастіше складнощі в приготуванні цибулі виникають при її смаженні. Намагаючись посмажити цибулю смачно і зробити її хрустким і золотистим, багато господинь втрачають момент, внаслідок чого цибуля підгоряє. Однак, цього можна уникнути. Досвідчені господарки радять додавати в сковорідку з цибулею соду.
Як посмажити цибулю: 12 кроків (з ілюстраціями) – wikiHow
Рослинна, оливкова, вершкове масло або бульйон See more