Корисні властивості акулячого жиру Збільшує витривалість та сприяє швидкому відновленню після фізичних навантажень; Підвищує чоловічу фертильність; Прискорює загоєння ран; Бореться з раковими клітинами та знижує побічні ефекти після хіміотерапії*.
Навіщо потрібно пити Акулій жир?
Натуральні кислоти в жирі печінки акули містять Омега-3 та вітамін А, який сприятливо впливає на імунну систему, серце, шкіру, слизову оболонку, суглоби, м'язи, серцево-судинну систему, кровоносні судини, систему кровообігу та травлення..
Що краще риб'ячий жир чи акулій жир?
Акулій жир – унікальний продукт з імуномодулюючими та протизапальними властивостями. Риб'ячий жир Омега-3 поступається йому лише в одному – у відсутності у своєму складі алкілгліцеролу, скваламіну та сквалену. В іншому вони дуже схожі, обидва нутрієнти корисні як молодому, так і старшому поколінню. Збережена копія
Залишити відповідь