Як швидко зварити буряк у каструлі за 20 хвилин

Як правильно варити буряк, щоб він був солодким?

Що додати у воду, щоб буряк був смачнішим і не розвалювався Після того, як вода для буряка закипіла, потрібно додати олію з розрахунку 30-50 мл на 3 літри води. Також радять додати 1 столову ложку оцту 9% та 2 столові ложки цукру.

Скільки часу треба варити буряк?

40 хвилин Точний час варіння залежатиме від розміру: від 40 хвилин для невеликого буряка до 2 годин для особливо великих екземплярів. Готовність легко визначити за допомогою вилки або зубочистки: якщо легко протикається – значить, готово. Класти буряк краще в гарячу воду, солити її не потрібно, і варити при несильному кипінні.