Як зробити шашлик м'якшим

Як приготувати соковитий шашлик зі свинини?

Приготування

  1. 1․ М'ясо наріжте на порційні шматочки, цибулю порубайте не дуже крупно. Якщо хочете приготувати цибулю разом із м'ясом, наріжте її кільцями.
  2. 2․ Складіть свинину з цибулею в миску. …
  3. 3․ Нанизайте м'ясо на шампури та обсмажуйте на грилі або мангалі до рум'яності з усіх боків.

Чому м'ясо в шашлику тверде?

Спеції в маринад додаються на початку, щоб шматочки ввібрали їх аромат. А сіль краще підсипати наприкінці, тоді вона не витягне сік із м'яса. Час маринування теж впливає на те, чи вийде шашлик жорстким або буде м'яким.. За 10-20 хвилин м'ясо не замаринується.

admin

Recent Posts

Какие ошибки чаще всего допускают во время сдачи вождения?

Прохождение последнего экзамена является важнейшим шагом к получению удостоверения. Но даже при хорошей подготовке есть…

6 години ago

Лазерна корекція: сучасний шлях до досконалого зору

Лазерна корекція зору стала одним із найефективніших способів виправлення зорових проблем, таких як короткозорість, далекозорість…

2 дні ago

Меблі для ванної кімнати та LED дзеркала від SANWERK

Меблі для ванної кімнати та LED дзеркала від SANWERK Сучасні стилі, плавні, лаконічні форми, модні…

3 дні ago

SL Kyiv – ваш надійний партнер у світі розваг

В Україні все більше гравців віддають перевагу ліцензованим казино, адже вони гарантують безпеку, прозорість та…

4 дні ago

Запчастини для сільськогосподарської техніки: якість, доступність та переваги покупки в Трактор-Маркет

Сільське господарство – одна з найважливіших галузей економіки, яка потребує надійної техніки та якісних запчастин.…

4 дні ago

Советы по организации фотосессии на природе: ловите лучшие кадры с улыбкой

Как правильно подготовиться к фотосессии на природе, выбрать локацию и собрать нужные вещи, чтобы кадры…

4 дні ago