Як зробити печиво безе

Як зробити так, щоб безе не осіло?

Безе опадає після випічки Тістечко образилося і швидко скукожилось. Найкраще дати десерту відпочити пару годин прямо в духовці, з відкритими дверцятами. Температура поступово знижуватиметься, а меренга не осяде після випічки. Безе опаде, якщо ви зарано витягли його з духовки.

Як інакше називається безе?

Безе (фр. baiser «цілувати»), меренга (фр. meringue) – французьке тістечко із запечених збитих яєчних білків і цукру або іншого підсолоджувача, наприклад, пектину.

admin

Recent Posts

Вибираємо теплу підлогу під ламінат

Вибираємо теплу підлогу під ламінат Підлогова опалювальна система стає все більш популярною завдяки своїм технічним…

13 години ago

Как быстро приготовить пасту болоньезе

Традиционная итальянская паста болоньезе — это длинные макароны в соусе болоньезе. Блюдо имеет многовековую историю.…

13 години ago

Частный инструктор по вождению в Днепре: профессиональные услуги для уверенного водителя

На сегодняшний день умение водить автомобиль – это не только важный навык, но и жизненная…

13 години ago

Професійна косметика: найкращий вибір для догляду та стилю

Коли справа стосується догляду за собою та створення стильного образу, якість косметики відіграє вирішальну роль.…

21 годину ago

Стильне та якісне взуття у Львові та Києві від InShoes

Вибір взуття – це важливий аспект кожного дня, який впливає не тільки на ваш комфорт,…

2 дні ago

Як створити ідеальний догляд за шкірою в 2025 році?

Сучасні тенденції в догляді за шкірою змінюються блискавично, і 2025 рік приніс нові інноваційні підходи…

2 дні ago