Як зробити ковбасу з вареного м'яса

Як правильно варити домашню ковбасу?

Вода потрібна, щоб ковбаса не вийшла сухою. Далі кишки надягти на трубочку для ковбаси і щільно наповнити. Якщо залишаються порожнечі, їх бажано проколоти голочкою. Викласти ковбасу в каструлю, залити водою і варити 20 хвилин..

Що входить до складу вареної ковбаси?

ГОСТ 31790 складОсі: свинина, вода питна, нітритно-посолна суміш (сіль харчова, фіксатор забарвлення: нітрит натрію), стабілізатор: дигідропірофосфат натрію, регулятор кислотності: трифосфат натрію, антиокислювач: аскорбат натрію, прянощі.

admin

Recent Posts

Переваги та особливості блискавкозахисту та заземлення для дому від OBO Bettermann

Будинок — це не тільки місце затишку та безпеки, але й вимагає відповідних заходів для…

20 хв. ago

Друк книг у фамільній друкарні HUSS: якісно та доступно

Шукаєте друкарню, в якій можна надрукувати власну книгу, подарункове або корпоративне видання? Хочете надрукувати книгу,…

35 хв. ago

Інтернет-магазин професійної косметики eshoping.ua: надійний вибір для б’юті-спеціалістів і салонів краси

Інтернет-магазин eshoping.ua – це провідний український онлайн-магазин професійної косметики, що пропонує широкий асортимент продукції для…

6 години ago

Вибираємо теплу підлогу під ламінат

Вибираємо теплу підлогу під ламінат Підлогова опалювальна система стає все більш популярною завдяки своїм технічним…

1 день ago

Как быстро приготовить пасту болоньезе

Традиционная итальянская паста болоньезе — это длинные макароны в соусе болоньезе. Блюдо имеет многовековую историю.…

1 день ago

Частный инструктор по вождению в Днепре: профессиональные услуги для уверенного водителя

На сегодняшний день умение водить автомобиль – это не только важный навык, но и жизненная…

1 день ago