Як зробити калган

Як правильно зробити Калганівку?

Як приготувати калганівку на самогоні: У кавомолці потрібно подрібнити корінь калгану до порошкоподібного стану. Потім пересипати порошок у скляну ємність та залити алкоголем. Щільно закрити і добре потрясти сулію з сумішшю. Потім поставити на три дні в темне місце з кімнатною температурою. Збережена копія

Скільки потрібно калгану на 1 літр самогону?

На 1 л самогону потрібно: корінь калгану (сушений) – 5 г; кавові зерна – 6-8 шт; корінь солодки – 3-4 р.

admin

Recent Posts

Інтернет-магазин професійної косметики eshoping.ua: надійний вибір для б’юті-спеціалістів і салонів краси

Інтернет-магазин eshoping.ua – це провідний український онлайн-магазин професійної косметики, що пропонує широкий асортимент продукції для…

28 хв. ago

Вибираємо теплу підлогу під ламінат

Вибираємо теплу підлогу під ламінат Підлогова опалювальна система стає все більш популярною завдяки своїм технічним…

19 години ago

Как быстро приготовить пасту болоньезе

Традиционная итальянская паста болоньезе — это длинные макароны в соусе болоньезе. Блюдо имеет многовековую историю.…

19 години ago

Частный инструктор по вождению в Днепре: профессиональные услуги для уверенного водителя

На сегодняшний день умение водить автомобиль – это не только важный навык, но и жизненная…

19 години ago

Професійна косметика: найкращий вибір для догляду та стилю

Коли справа стосується догляду за собою та створення стильного образу, якість косметики відіграє вирішальну роль.…

1 день ago

Стильне та якісне взуття у Львові та Києві від InShoes

Вибір взуття – це важливий аспект кожного дня, який впливає не тільки на ваш комфорт,…

2 дні ago