Навіщо додають крохмаль у морозиво?
Зміст:
Прослухати це повідомленняПризупинитиТак само як яйця та стабілізатори, крохмаль насичується водою та запобігає кристалізації, покращує текстуру та "тіло" морозива. Завдяки тому, що він сам має нейтральний смак, крохмаль добре підходить для виробництва будь-яких смаків морозива.
Як із чого робиться морозиво?
Прослухати це повідомленняПризупинитиЗа ГОСТом основними інгредієнтами, що застосовуються у виробництві морозива, є молоко чи вершки, вершкове масло, сухе молоко, цукор, смакові інгредієнти, стабілізатори. Рослинний жир у морозиво з молока не додається. Це визначено у технічному регламенті Митного союзу.
Які вершки потрібно використовувати для приготування морозива?
Прослухати це повідомленняПризупинитиРадимо брати вершки жирністю не менше 30%, а краще 33%. Продукт із меншим відсотком жиру не вдасться збити до потрібної консистенції. 3. Можна приготувати морозиво із домашніх вершків, але беріть не надто жирні, інакше морозиво буде дуже щільним та маслянистим.
Як витягнути домашнє морозиво з форми?
Прослухати це повідомленняПризупинитиПластикові форми зверху закриваються кришкою, завдяки якій зручно виймати морозиво. Дістаньте форми і потримайте в руках, щоб трохи зігріти. Після цього обережно потягніть за паличку і рухами, що розгойдують, дістаньте ескімо. Ще один спосіб опустити форми в теплу воду на 20-30 секунд.
Морозиво за 1 хвилину без міксера.
Пропоную рецепт мороженого за 1 хвилину в домашніх умовах без міксера. Нам знадобляться будь-які маленькі міцні упаковки від батончиків та шоколадок. Заповнюємо їх начинкою та заливаємо …