Яка частина яловичини найкраще для борщу?
Зміст:
Найкраще м'ясо для борщу яловича грудинка з кісточкою, тонкий або товстий край яловичини, підійдуть свинячі реберця, курка. Є варіанти змішаного бульйону з яловичини та свинини, а в деяких рецептах бульйон вариться із жирної качки чи гусака.
Що перше кладуть у борщ?
Класичний рецепт борщу передбачає, що в каструлю першою вирушить капуста, тому що та вариться найдовше. Вже після капусти слідує картопля і солодкий перець.
Коли потрібно солити бульйон для борщу?
«Усі російські так звані заправні супи (наприклад, борщ) треба солити у самому кінці. Якщо ви насипаєте сіль на самому початку, то частина води в процесі варіння википить, а оскільки овочі вбирають сіль із води, то вони за час варіння можуть пересолитися. Зняли з вогню, посолили, додали спеції і відправили наполягати».
Яке взяти м'ясо на борщ?
сіль, чорний перець, зелень, гострий перець, лавровий лист, зелень петрушки та кропу, сметана – все до смаку. М'яса найкраще взяти різного: трохи свинини (ідеально ребер), трохи яловичини (теж краще ребер) і навіть трохи курятини. Збережена копія
Борщ із яловичини, рецепти з фото на …
Борщ із яловичини. Готується червоний борщ на яловичому бульйоні, з буряком та капустою. буряк, капуста білокачанна, картопля, морква, цибуля ріпчаста, томат.