Як зробити бісквіт з одним яйцем

Як правильно збивати яйця для бісквіту?

Добре помийте віночки, знежирте їх, і тільки після цього можна збивати білок. Білок збивається з другим цукром. На цьому важливо не перезбити білок до одержання щільної меренги, інакше бісквіт буде щільним та осяде. Для наочності покажу вам який повинен і не повинен бути меренг.

Скільки збивати жовтки для бісквіту?

Технологія: Збиваємо жовтки. Поступово додаємо воду та цукор, почати збивати спочатку на повільній швидкості, потім додаючи швидкість потрібно збити жовтки до пишних, білих піків. Близько 8 хвилин.

admin

Recent Posts

Чому варто купити якісне оргскло матове

У сучасному світі все більше людей звертають увагу на матеріали, які використовуються в інтер'єрі, будівництві…

16 години ago

Ночная уходовая косметика: основные принципы выбора для восстановления кожи во время сна

Ночью в коже происходят процессы биосинтеза. Они обеспечивают восстановление, рост и развитие новых клеток. Наиболее…

17 години ago

Как избавиться от страха во время вождения?

Многие начинающие автолюбители испытывают страх перед вождением, что является вполне нормальным явлением. После обучения с…

19 години ago

Переваги та особливості блискавкозахисту та заземлення для дому від OBO Bettermann

Будинок — це не тільки місце затишку та безпеки, але й вимагає відповідних заходів для…

2 дні ago

Друк книг у фамільній друкарні HUSS: якісно та доступно

Шукаєте друкарню, в якій можна надрукувати власну книгу, подарункове або корпоративне видання? Хочете надрукувати книгу,…

2 дні ago

Інтернет-магазин професійної косметики eshoping.ua: надійний вибір для б’юті-спеціалістів і салонів краси

Інтернет-магазин eshoping.ua – це провідний український онлайн-магазин професійної косметики, що пропонує широкий асортимент продукції для…

2 дні ago