Як зробити бісквіт з одним яйцем

Як правильно збивати яйця для бісквіту?

Добре помийте віночки, знежирте їх, і тільки після цього можна збивати білок. Білок збивається з другим цукром. На цьому важливо не перезбити білок до одержання щільної меренги, інакше бісквіт буде щільним та осяде. Для наочності покажу вам який повинен і не повинен бути меренг.

Скільки збивати жовтки для бісквіту?

Технологія: Збиваємо жовтки. Поступово додаємо воду та цукор, почати збивати спочатку на повільній швидкості, потім додаючи швидкість потрібно збити жовтки до пишних, білих піків. Близько 8 хвилин.

admin

Recent Posts

Твердопаливні котли Хорс: надійність та якість від українського виробника

Котли Хорс (KHORS) — це ідеальне рішення для опалення будинків, дач і комерційних об’єктів. Вироблені…

10 години ago

Как не заболеть пневмонией

Пневмония - серьезное воспалительное заболевание легких, может быть вызвано различными вирусами и бактериями. Хотя она…

12 години ago

Блискавкозахист та заземлення: ключ до безпеки електромереж

Якісне заземлення є основою безпечного функціонування будь-якої електромережі. Воно не лише захищає від ураження струмом,…

18 години ago

Як тверді картонні коробки допомагають брендам підвищувати впізнаваність та продажі

У сучасному світі, де конкуренція між компаніями стає дедалі жорсткішою, упаковка відіграє вирішальну роль у…

20 години ago

Сукні для особливих випадків: підкресліть свою індивідуальність та красу разом з КЕL

Кожна жінка заслуговує на те, щоб виглядати бездоганно в особливі моменти свого життя. Вибір сукні…

1 день ago

Технічне обстеження та звіт про стан конструкцій: важливість, етапи та послуги

Технічне обстеження будівель та споруд є важливою складовою для забезпечення їхньої безпеки та довговічності. Це…

2 дні ago