Як спекти швидко манник у духовці

Яка має бути консистенція у Манніка?

Тісто має вийти за консистенцією як густа сметана. Залишаємо тісто на столі ще на 15 хвилин «відпочити». Тим часом форму (дно та бортики) для випікання манника змащуємо вершковим маслом, присипаємо манкою.

Що означає манник?

Манник – пиріг з манної крупи.

Чим можна замінити розпушувач для манника?

Сода при нагріванні вище 60℃ виділяє вуглекислий газ, а отже, здатна замінити розпушувач у домашній випічці.

Чим змастити форму для манника?

Форму для манника змастити рештою вершковим маслом, трохи присипати манкою. Влити тісто у форму і відправити в духовку на 25-30 хвилин|мінути| при температурі 170 градусів.

Дуже швидкий і найсмачніший манник у …
Дуже швидкий, пишний і дуже смачний манник за класичним рецептом. Такий пиріг справжня паличка-виручалочка, коли потрібно дуже швидко щось спекти до чаю. Для приготування манника потрібні …

admin

Recent Posts

Как избавиться от страха во время вождения?

Многие начинающие автолюбители испытывают страх перед вождением, что является вполне нормальным явлением. После обучения с…

1 годину ago

Переваги та особливості блискавкозахисту та заземлення для дому від OBO Bettermann

Будинок — це не тільки місце затишку та безпеки, але й вимагає відповідних заходів для…

22 години ago

Друк книг у фамільній друкарні HUSS: якісно та доступно

Шукаєте друкарню, в якій можна надрукувати власну книгу, подарункове або корпоративне видання? Хочете надрукувати книгу,…

23 години ago

Інтернет-магазин професійної косметики eshoping.ua: надійний вибір для б’юті-спеціалістів і салонів краси

Інтернет-магазин eshoping.ua – це провідний український онлайн-магазин професійної косметики, що пропонує широкий асортимент продукції для…

1 день ago

Вибираємо теплу підлогу під ламінат

Вибираємо теплу підлогу під ламінат Підлогова опалювальна система стає все більш популярною завдяки своїм технічним…

2 дні ago

Как быстро приготовить пасту болоньезе

Традиционная итальянская паста болоньезе — это длинные макароны в соусе болоньезе. Блюдо имеет многовековую историю.…

2 дні ago