Скільки цукру на 1 кг капусти?
Зміст:
У капусту можна додати: Цукор. Він прискорить процес бродіння. Для 1 кг капусти достатньо ½ чайної ложки.
У чому квасити?
Найкраще для квашення капусти підходять бочки (кадки) з дерева (будь-яке, крім сосни — їдкий запах може перейти до продукту). Але також можна квасити в емальованій каструлі або відрі або скляній тарі (такий спосіб підходить, якщо ви не збираєтеся робити заготовки у промислових масштабах).
Скільки солі та цукру на 1 кг капусти?
Зазвичай рекомендується використовувати приблизно 20-25 г солі на кожний кілограм капусти.
Скільки часу треба квасити капусту?
Процес бродіння займає приблизно дві-три добиЦе залежить від температурного режиму. Спочатку капуста активно виділятиме сік, який збереться в миски-піддони. Цей сік треба буде долити у банки. А якщо його не вистачить, то можна заповнити банку до шийки водою.
Рецепт як солити пилюску
Смачна капуста пілюска з буряком; Як приготувати капустку пилюску по-корейськи; Маринована капуста пилюска на зиму (дуже смачна) Рецепт швидкого приготування пилюски без буряків