Як правильно засолити скумбрію в домашніх умовах?
На дно пластикового або скляного контейнера висипте ложку солі, покладіть перець і розкришіть лавровий лист. Сіль, що залишилася, змішайте з цукром і натріть ними скумбрію всередині і зовні. Викладіть рибу в контейнер, щільно закрийте кришкою. Заберіть у холодильник на 2–3 дні. Збережена копія
Скільки часу потрібно для засолювання скумбрії?
Пересипайте шари риби посолочною сумішшю та обов'язково додайте кілька бутонів сушеної гвоздики та запашного перцю горошком. Крок 4. Залишіть рибу у холодильнику на 6–8 годинякщо порізали її на порційні шматочки, або на 10-12 годин, якщо солили більші фрагменти.