Як швидко просто смачно приготувати горбушу

В якому вигляді краще їсти горбушу?

Особливо гарна горбуша в солоному виглядіоскільки при кулінарній обробці значна частина корисних речовин (як у всіх червоних риб) випаровується. Тому багато хто воліє саме малосолону горбушу – як промислового засолення, так і домашнього.

Скільки часу готувати горбушу?

Так, у воді середні шматочки риби приготуються за 10-15 хвилин, а на пару – за 20-25 хвилин. Великі можуть доходити до готовності трохи довше, а дрібні швидше. Готова риба стає блідішою, але зберігає рожевий відтінок. М'якуш легко розламується вилкою і відходить від кісток.

admin

Recent Posts

Вибираємо теплу підлогу під ламінат

Вибираємо теплу підлогу під ламінат Підлогова опалювальна система стає все більш популярною завдяки своїм технічним…

11 години ago

Как быстро приготовить пасту болоньезе

Традиционная итальянская паста болоньезе — это длинные макароны в соусе болоньезе. Блюдо имеет многовековую историю.…

11 години ago

Частный инструктор по вождению в Днепре: профессиональные услуги для уверенного водителя

На сегодняшний день умение водить автомобиль – это не только важный навык, но и жизненная…

11 години ago

Професійна косметика: найкращий вибір для догляду та стилю

Коли справа стосується догляду за собою та створення стильного образу, якість косметики відіграє вирішальну роль.…

19 години ago

Стильне та якісне взуття у Львові та Києві від InShoes

Вибір взуття – це важливий аспект кожного дня, який впливає не тільки на ваш комфорт,…

1 день ago

Як створити ідеальний догляд за шкірою в 2025 році?

Сучасні тенденції в догляді за шкірою змінюються блискавично, і 2025 рік приніс нові інноваційні підходи…

2 дні ago