Як швидко просто смачно приготувати горбушу

В якому вигляді краще їсти горбушу?

Особливо гарна горбуша в солоному виглядіоскільки при кулінарній обробці значна частина корисних речовин (як у всіх червоних риб) випаровується. Тому багато хто воліє саме малосолону горбушу – як промислового засолення, так і домашнього.

Скільки часу готувати горбушу?

Так, у воді середні шматочки риби приготуються за 10-15 хвилин, а на пару – за 20-25 хвилин. Великі можуть доходити до готовності трохи довше, а дрібні швидше. Готова риба стає блідішою, але зберігає рожевий відтінок. М'якуш легко розламується вилкою і відходить від кісток.

admin

Recent Posts

Преимущества использования твердотопливных котлов

Преимущества использования твердотопливных котлов В условиях растущих затрат на энергию многие ищут более экономичные решения…

4 години ago

Оптові постачальники одягу: надійний вибір для вашого бізнесу

Якщо ви шукаєте надійного постачальника для свого магазину одягу або бутіка, зверніть увагу на оптову…

1 день ago

Будівництво промислових об’єктів: важливість професійного підходу

У сучасному світі розвиток промислових секторів є основою економічного зростання країни. Важливу роль у цьому…

1 день ago

Як підстригти шпіца в домашніх умовах: все, що вам потрібно знати

Чому шпіца не варто стригти: важливі факти Шерсть шпіца має унікальну структуру: вона складається з…

2 дні ago

Стрижка йорка в Києві: чому догляд за шерстю важливий і де його знайти

Йоркширський тер’єр — це елегантна і надзвичайно популярна порода собак, відома своєю шовковистою шерстю. Догляд…

2 дні ago

Фанера корабельна. Що це за фанера?

Це ламінована фанера ФСФ, виготовлена з використанням спеціальних смол, що надають їй високу міцність, вологостійкість…

2 дні ago