Як самому зробити оладки

Чому не виходять пишні оладки?

Швидше за все причина в тому, що ви занадто довго і інтенсивно замішуєте тісто після того, як ввели борошно в основну масу. За жив час встигає сильно розвинутися клейковина, яка 'вбиває' повітряну текстуру основної наперед збитої маси (яйця + цукор + кефір або ін.).

Як правильно смажити оладки під кришкою чи без?

Пишні оладки смажать під кришкою. Періодично очищають її від конденсату, що виступає. Не поспішайте відправляти оладки зі сковороди одразу на тарілку.

admin

Recent Posts

Інтернет-магазин професійної косметики eshoping.ua: надійний вибір для б’юті-спеціалістів і салонів краси

Інтернет-магазин eshoping.ua – це провідний український онлайн-магазин професійної косметики, що пропонує широкий асортимент продукції для…

28 хв. ago

Вибираємо теплу підлогу під ламінат

Вибираємо теплу підлогу під ламінат Підлогова опалювальна система стає все більш популярною завдяки своїм технічним…

19 години ago

Как быстро приготовить пасту болоньезе

Традиционная итальянская паста болоньезе — это длинные макароны в соусе болоньезе. Блюдо имеет многовековую историю.…

19 години ago

Частный инструктор по вождению в Днепре: профессиональные услуги для уверенного водителя

На сегодняшний день умение водить автомобиль – это не только важный навык, но и жизненная…

19 години ago

Професійна косметика: найкращий вибір для догляду та стилю

Коли справа стосується догляду за собою та створення стильного образу, якість косметики відіграє вирішальну роль.…

1 день ago

Стильне та якісне взуття у Львові та Києві від InShoes

Вибір взуття – це важливий аспект кожного дня, який впливає не тільки на ваш комфорт,…

2 дні ago