Як приготувати шницель з фаршу?

Скільки часу смажити шницель?

Смажте на помірному вогні, щоб і паніровка підрум'янилася, і м'ясо встигло прожаритися. Скільки смажити шницелі, визначте за кольором поверхні. Зазвичай достатньо 2-3 хвилини з кожного боку. Готові шницелі перекладайте на ґрати, вистелені паперовими рушниками.

Чи потрібно відбивати шницель?

Не забувайте обов'язково відбивати свинину, коли готуєте шницелі чи відбивні. Але пам'ятайте, відбивати потрібно тільки через пакет, або харчову плівку, щоб не пошкоджувати структуру м'яса! Щоб під час смаження м'яса воно не втратило форму, краще зверху нанести ножем невеликі порізи.

admin

Recent Posts

Проекты домов с мансардой: идеальный выбор для комфортного проживания

Проекты домов с мансардой становятся всё более популярными среди тех, кто планирует построить уютное и…

7 години ago

Автошини б/в від Євроколесо: Якість, перевірена часом

Якщо ви шукаєте надійні автошини б/в за вигідною ціною, зверніть увагу на Євроколесо. В інтернет-магазині…

2 дні ago

«Вредные советы» от Юлии Ублинских теперь в свободном доступе

Чудесно читать, учиться и смеяться, но, возможно, еще лучше слушать, учиться и смеяться, ведь время…

2 дні ago

Celimax: Корейська косметика, яка дарує здоров’я та красу вашій шкірі

Якщо ви шукаєте ефективну корейську косметику, яка відповідає найвищим стандартам якості, то варто звернути увагу…

2 дні ago

Восстановление волос: процедуры, особенности и виды

В современном мире здоровые и блестящие волосы — это не только эстетика, но и показатель…

2 дні ago

Прикормочный кораблик: лучший помощник рыбака

Для всех, кто увлечен рыбалкой, особенно на крупные водоемы, использование прикормочного кораблика становится незаменимым помощником.…

3 дні ago