Як правильно зварити помадку із цукру

Як розвести цукрову помадку?

Для отримання готової помади суміш розвести гарячою водою або молоком при температурі 90-95 ° С (у співвідношенні 1 кг суміші на 170-180 мл води, перемішати до однорідної консистенції та нанести на виріб.

Як приготувати помадку для торта?

У невеликій ємності з'єднати молоко та цукор. Нагріти їх на невеликому вогні, постійно помішуючи до розчинення цукру. Додати какао, довести до кипіння і варити 1-2 хвилини. Зняти помадку з вогню, додати вершкове масло|мастило| і перемішати. Збережена копія

admin

Recent Posts

Какие отели в Киеве считаются лучшими и почему?

Киев предлагает гостям широкий выбор отелей на любой вкус и бюджет. От роскошных пятизвездочных комплексов…

15 години ago

К упити тракторний причіп та відвалу для трактора

Якщо ви плануєте купити тракторний причіп, важливо звернути увагу на якість, довговічність і відповідність обладнання…

15 години ago

Преимущества использования твердотопливных котлов

Преимущества использования твердотопливных котлов В условиях растущих затрат на энергию многие ищут более экономичные решения…

3 дні ago

Оптові постачальники одягу: надійний вибір для вашого бізнесу

Якщо ви шукаєте надійного постачальника для свого магазину одягу або бутіка, зверніть увагу на оптову…

4 дні ago

Будівництво промислових об’єктів: важливість професійного підходу

У сучасному світі розвиток промислових секторів є основою економічного зростання країни. Важливу роль у цьому…

4 дні ago

Як підстригти шпіца в домашніх умовах: все, що вам потрібно знати

Чому шпіца не варто стригти: важливі факти Шерсть шпіца має унікальну структуру: вона складається з…

4 дні ago