Як правильно варити печінку яловичою для

Як правильно варити яловичу печінку, щоб вона була м'якою?

Закип'ятіть воду в каструлі та додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку та варіть її на повільному або середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Збережена копія

Як правильно приготувати печінку?

Щоб зберегти всі корисні властивості печінки, рекомендується вживати її у вареному вигляді. Варити її можна як у воді, так і в молоці. При варінні можна додати спеції до смаку. Великі шматки яловичої печінки варять 30-40 хвилин, а розрізану на шматочки або невеликі смужки – 10 хвилин.

admin

Recent Posts

Преимущества использования твердотопливных котлов

Преимущества использования твердотопливных котлов В условиях растущих затрат на энергию многие ищут более экономичные решения…

1 день ago

Оптові постачальники одягу: надійний вибір для вашого бізнесу

Якщо ви шукаєте надійного постачальника для свого магазину одягу або бутіка, зверніть увагу на оптову…

2 дні ago

Будівництво промислових об’єктів: важливість професійного підходу

У сучасному світі розвиток промислових секторів є основою економічного зростання країни. Важливу роль у цьому…

2 дні ago

Як підстригти шпіца в домашніх умовах: все, що вам потрібно знати

Чому шпіца не варто стригти: важливі факти Шерсть шпіца має унікальну структуру: вона складається з…

3 дні ago

Стрижка йорка в Києві: чому догляд за шерстю важливий і де його знайти

Йоркширський тер’єр — це елегантна і надзвичайно популярна порода собак, відома своєю шовковистою шерстю. Догляд…

3 дні ago

Фанера корабельна. Що це за фанера?

Це ламінована фанера ФСФ, виготовлена з використанням спеціальних смол, що надають їй високу міцність, вологостійкість…

3 дні ago