Як правильно робити люля з яловичини

Як зробити так, щоб люля-кебаб не розвалювався?

Нанизувати люля-кебаб необхідно дуже щільно, щоб між шампуром та фаршем не залишилося повітря. Для цього люля потрібно міцно стиснути та проткнути шампуром; а далі, поступово розподілити фарш по шампуру. Нанизувати краще змоченими у воді руками – так фарш не прилипатиме до долонь і пальців.

Чим можна замінити курдючний жир в люля?

Зі свинини можна приготувати хороший люля-кебаб, сало зі спини добре замінить курдюк. Можна змішати свинину, яловичину та свиняче сало – теж добре вийде. Можна з курки приготувати люля-кебаб, але буде пісно і тому не смачно.

admin

Recent Posts

Автошини б/в від Євроколесо: Якість, перевірена часом

Якщо ви шукаєте надійні автошини б/в за вигідною ціною, зверніть увагу на Євроколесо. В інтернет-магазині…

7 години ago

«Вредные советы» от Юлии Ублинских теперь в свободном доступе

Чудесно читать, учиться и смеяться, но, возможно, еще лучше слушать, учиться и смеяться, ведь время…

7 години ago

Celimax: Корейська косметика, яка дарує здоров’я та красу вашій шкірі

Якщо ви шукаєте ефективну корейську косметику, яка відповідає найвищим стандартам якості, то варто звернути увагу…

20 години ago

Восстановление волос: процедуры, особенности и виды

В современном мире здоровые и блестящие волосы — это не только эстетика, но и показатель…

21 годину ago

Прикормочный кораблик: лучший помощник рыбака

Для всех, кто увлечен рыбалкой, особенно на крупные водоемы, использование прикормочного кораблика становится незаменимым помощником.…

2 дні ago

Догляд за хворими з психічними розладами в хоспісі для літніх людей

Психічні розлади у літніх людей є серйозною проблемою, яка вимагає особливого підходу та професійного догляду.…

2 дні ago