Як правильно приготувати рибу не жарячи

Як безпечно готувати рибу?

Уберегтись від зараження просто: варити рибу – Протягом 15 хвилин з моменту закипання; смажити – у розпластаному вигляді та обов'язково в маслі до 20 хв; солити – дрібну рибу протягом 14 днів, велику (більше 25 см) – протягом 40 діб з додаванням 2 кг солі на 10 кг риби.

Що треба зробити, щоб риба не прилипала до сковороди?

Лайфхаки, щоб риба не прилипала до сковороди Звичайну сковороду можна прожарити із сіллю, що знизить ризик прилипання риби.. Деякі радять перед тим, як виливати на сковорідку масло, натерти його шматочком свіжого імбиру. Якщо його немає під рукою, то не біда. Можна влити масло|мастило| на сковороду і додати|добавляти| до нього щіпку цукру.

admin

Recent Posts

Переваги та особливості блискавкозахисту та заземлення для дому від OBO Bettermann

Будинок — це не тільки місце затишку та безпеки, але й вимагає відповідних заходів для…

12 години ago

Друк книг у фамільній друкарні HUSS: якісно та доступно

Шукаєте друкарню, в якій можна надрукувати власну книгу, подарункове або корпоративне видання? Хочете надрукувати книгу,…

13 години ago

Інтернет-магазин професійної косметики eshoping.ua: надійний вибір для б’юті-спеціалістів і салонів краси

Інтернет-магазин eshoping.ua – це провідний український онлайн-магазин професійної косметики, що пропонує широкий асортимент продукції для…

18 години ago

Вибираємо теплу підлогу під ламінат

Вибираємо теплу підлогу під ламінат Підлогова опалювальна система стає все більш популярною завдяки своїм технічним…

2 дні ago

Как быстро приготовить пасту болоньезе

Традиционная итальянская паста болоньезе — это длинные макароны в соусе болоньезе. Блюдо имеет многовековую историю.…

2 дні ago

Частный инструктор по вождению в Днепре: профессиональные услуги для уверенного водителя

На сегодняшний день умение водить автомобиль – это не только важный навык, но и жизненная…

2 дні ago