Як користуватися термометром для шоколаду

Як виміряти температуру шоколаду?

Пірометр – це прилад для безконтактного вимірювання температури, що вимірює температуру поверхні. Використовується при темперуванні шоколаду, не рекомендується вимірювати температуру рідин, що киплять.

Як правильно використовувати термометр?

Під час виміру потрібно перебувати без рухів, не розмовляти, не співати, не їсти, не пити. Час виміру для ртутного термометра становить мінімум 6 хвилин, максимум 10, а електронний потрібно тримати під пахвою ще 2-3 хвилини після звукового сигналу. Діставайте градусник плавним рухом.

admin

Recent Posts

Що потрібно знати про бренді та арманьяк: секрети вибору

Бренді та арманьяк — це два міцні алкогольні напої з давньою історією та багатим смаком.…

17 години ago

Труби оцинковані: Надійне та довговічне рішення для будівництва та промисловості

Для будь-яких будівельних чи промислових проектів важливо обирати надійні матеріали, які витримують вплив зовнішніх факторів.…

3 дні ago

Чому варто купити якісне оргскло матове

У сучасному світі все більше людей звертають увагу на матеріали, які використовуються в інтер'єрі, будівництві…

4 дні ago

Ночная уходовая косметика: основные принципы выбора для восстановления кожи во время сна

Ночью в коже происходят процессы биосинтеза. Они обеспечивают восстановление, рост и развитие новых клеток. Наиболее…

4 дні ago

Как избавиться от страха во время вождения?

Многие начинающие автолюбители испытывают страх перед вождением, что является вполне нормальным явлением. После обучения с…

4 дні ago

Переваги та особливості блискавкозахисту та заземлення для дому від OBO Bettermann

Будинок — це не тільки місце затишку та безпеки, але й вимагає відповідних заходів для…

5 днів ago