Чому трави треба заварювати на водяній бані?
Водяна баня – що на ній готувати Якщо говорити про кулінарії та кондитерку, найчастіше на водяній бані розтоплюють мед, вершкове масло, заварюють білки, готують крем-брюле, чізкейки та пудинги. Також на водяній бані заварюють трави, щоб зберегти їх корисні властивостітоплять віск і парафін. Збережена копія
У чому різниця водяної та парової лазні?
Парова баня – метод приготування їжі схожим способом, як на водяний, але тут вода не стосується верхнього посуду. Між ними залишається вільний простір, де циркулює гаряче повітря. Він нагріває інгредієнти в посуді. Іншими словами ми готуємо на пару, а не на воді. Збережена копія
Залишити відповідь Скасувати відповідь