Апельсин цукати.

Що потрібно зробити щоб прибрати гіркоту зі шкірки апельсина?

Змінити воду і киплячу додати 1ч. л. солі /на 2л води/, також бланшувати шкірку. Повторити процедуру із сіллю ще раз, вона прибере залишки гіркоти.

Як виготовляють цукати?

З цитрусових кірок цукати готують, повільно уварюючи в сиропі до отримання прозорої, склоподібної м'якоті та високої цукристості. Проварені кірки відкидають на сито, відокремлюють від сиропу, дають йому стекти, а потім підсушують.

admin

Recent Posts

Переваги та особливості блискавкозахисту та заземлення для дому від OBO Bettermann

Будинок — це не тільки місце затишку та безпеки, але й вимагає відповідних заходів для…

16 години ago

Друк книг у фамільній друкарні HUSS: якісно та доступно

Шукаєте друкарню, в якій можна надрукувати власну книгу, подарункове або корпоративне видання? Хочете надрукувати книгу,…

17 години ago

Інтернет-магазин професійної косметики eshoping.ua: надійний вибір для б’юті-спеціалістів і салонів краси

Інтернет-магазин eshoping.ua – це провідний український онлайн-магазин професійної косметики, що пропонує широкий асортимент продукції для…

22 години ago

Вибираємо теплу підлогу під ламінат

Вибираємо теплу підлогу під ламінат Підлогова опалювальна система стає все більш популярною завдяки своїм технічним…

2 дні ago

Как быстро приготовить пасту болоньезе

Традиционная итальянская паста болоньезе — это длинные макароны в соусе болоньезе. Блюдо имеет многовековую историю.…

2 дні ago

Частный инструктор по вождению в Днепре: профессиональные услуги для уверенного водителя

На сегодняшний день умение водить автомобиль – это не только важный навык, но и жизненная…

2 дні ago